Чудо рецепт випічки з манки. Дешево і смачно

Про таку випічку з манки знає мало хто. Виходить дуже смачно.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • манна крупа, 500 г;
  • цукор, 120 г;
  • сіль щіпка;
  • вода, 160 мл;
  • олія, 120 мл;
  • сода, 1 ч.л;
  • цедра лимона, ваніль або кориця на смак і бажання.

Процес приготування

Манну крупу змішуємо з сіллю і цукром.

За своїм смаком додайте ароматизатори – цедру або ваніль або корицю.

Вливаємо в сухі інгредієнти і перемішуємо.

Роблю посередині поглиблення і вливаю звичайну воду.

Вливаємо рафінована рослинна олія, вимішуємо.

Всипаємо погашену оцтом соду, перемішуємо.

Ми залишаємо масу накритою на 10 хвилин, щоб манна крупа набухла.

Деко накриваємо пергаментом.

Скачуємо кульки з тіста і викладаємо на деко, трохи притиснувши, щоб вийшли коржі.

Випікаємо від 15 до 20 хвилин при 180 градусах.

Печиво виходить м’яким, ароматним, приємною консистенції. За бажанням, коли воно охолоне, можна полити розтопленим шоколадом, буде ще смачніше.