Салат з сирого буряка. Рецепт просто бомба
Велика перевага цього салату це швидке приготування і неперевершений смак.
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- буряк, 500 г;
- морква, 300 г;
- цибуля, 350 г;
- соєвий соус, 4 ст.л;
- олія соняшникова, 100 г;
- оцет 9%, 2 ст.л або яблучний;
- цукор, 2 ст.л;
- спеції, сіль.
Процес приготування закуски з буряка
Буряк вибирайте темний, щільний. Такий овоч буде солодким і соковитим.
Натираємо на тертці для корейської моркви буряк і моркву.
Змішуємо їх, посипаємо цукром і відставляємо. Поки буряк не дасть сік.
Цибулю ріжемо дрібними шматочками.
Обсмажуємо цибулю на соняшниковій олії до золотистого кольору і гарячою викладаємо на буряк з морквою.
Швидко і активно перемішуємо овочі – під впливом гарячого, буряк не буде потім хрустіти.
Поливаємо салат соєвим соусом, оцтом, посипаємо спеціями за смаком, перемішуємо.
Спробуйте на сіль, якщо мало, тоді досолюємо.
Накриваємо ємність кришкою і відправляємо в холодильник на 2 години.
Я часто роблю такий салат гострим і додаю перець, часник, різні ароматні трави для овочів.
Приємного апетиту!