Салат з сирого буряка. Рецепт просто бомба

Велика перевага цього салату це швидке приготування і неперевершений смак.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • буряк, 500 г;
  • морква, 300 г;
  • цибуля, 350 г;
  • соєвий соус, 4 ст.л;
  • олія соняшникова, 100 г;
  • оцет 9%, 2 ст.л або яблучний;
  • цукор, 2 ст.л;
  • спеції, сіль.

Процес приготування закуски з буряка

Буряк вибирайте темний, щільний. Такий овоч буде солодким і соковитим.

Натираємо на тертці для корейської моркви буряк і моркву.

Змішуємо їх, посипаємо цукром і відставляємо. Поки буряк не дасть сік.

Цибулю ріжемо дрібними шматочками.

Обсмажуємо цибулю на соняшниковій олії до золотистого кольору і гарячою викладаємо на буряк з морквою.

Швидко і активно перемішуємо овочі – під впливом гарячого, буряк не буде потім хрустіти.

Поливаємо салат соєвим соусом, оцтом, посипаємо спеціями за смаком, перемішуємо.

Спробуйте на сіль, якщо мало, тоді досолюємо.

Накриваємо ємність кришкою і відправляємо в холодильник на 2 години.

Я часто роблю такий салат гострим і додаю перець, часник, різні ароматні трави для овочів.

Приємного апетиту!