Цікавий рецепт квашених помідорів. Взимку їх завжди з’їдають першими

Квашені помідори за цим рецептом будуть вмить розлітатися зі столу. Ваша закуска сподобається абсолютно всім. Скоріше занотовуйте рецепт.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Вподобайка

Складові:

  • Помідори не великі – 8000 грамів;
  • Вода – 5000 мл.;
  • Сіль – 0,350 кг.;
  • Гострий перець – 2 шт.;
  • Коріння хрону – 1 шт.;
  • Часник – 1 голівка;
  • Перець болгарський – 1 шт.;
  • Білий цукор – 150 грамів;
  • Малинове листя;
  • Листя хрону;
  • Смородинове листя;
  • Вишневе листя.

Приготування:

Вимийте помідори не великого розміру та просушіть.

У суху місткість складіть трохи ягідного листя, листя хрону, кілька зубків часнику, один гострий перець та невелику кількість кореня хрону.

Після викладіть 1/2 частину томатів, потім знову листя та коріння.

Викладіть помідори, які залишились.

У воді розчиніть сіль та цукор та залийте помідори.

Накрийте каструлю кришкою та відправте місткість у прохолодне місце на місяць.

На помідори покладіть шар марлі та насипати гірчичного порошку, щоб не утворювалась цвіль.

Якщо бажаєте, щоб помідори приготувались швидше, тоді перші три доби потримайте їх у кімнатній температурі.

Через місяць страва буде готова. Смачного!