Деруни з м’ясною або грибною начинкою, звичайні картопляні деруни вже давно не смажу!
Деруни з м’ясною начинкою стануть відмінним ситним обідом або вечерею. Деруни готую різні, але такі для мене на першому місці. Начинка може бути не тільки м’ясною, але і грибною.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Пампушок
Подавайте деруни зі сметаною або грибним соусом. Хоч це й не найкорисніше блюдо, але зате як смачно! Іноді можна собі дозволити!
Складові:
- картопля 1 кг
- сіль
- перець
- яйця 2 шт.
- борошно 3 ст.л.
- фарш 300 г
- олія для смаження
Спосіб приготування:
Картоплю натріть на дрібній тертці, додайте сіль, перець і яйця.
Перемішайте і додайте борошно, ще раз перемішайте.
У фарш додайте сіль, перець і перемішайте.
На сковороді розігрійте олію, далі формуємо дерун: ложка картоплі, фарш, картопля.
Обсмажуємо з обох боків до золотистої скоринки на середньому вогні.
Смачного!!!