Додаємо какао в згущене молока і перетворюємо в півкіло шоколадних цукерок

Просто ідеальний десерт!

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Порадниця

Інгредієнти:

  • згущене молоко – 1 банка
  • какао – 4 ст.л.
  • вершкове масло – 30

приготування:

У сотейник виливаємо згущене молоко, додаємо какао, перемішуємо і відразу ставимо на плиту.

Доводимо суміш до кипіння, постійно помішуючи. Потім додаємо масло, варимо на слабкому вогні до загусання, постійно помішуючи.

Перекладаємо суміш у форму, застелену харчовою плівкою. Накриваємо зверху тієї ж плівкою і прибираємо в холодильник на 1,5 години.

Нарізаємо замерзлі цукерки порційно.