Хрусткі кабачки в духовці: швидкий і ефективний рецепт

Хрусткі кабачки в духовці! Сьогодні пропонуємо приготувати хрусткі кабачки в духовці. Наш рецепт дуже швидкий і ефективний, так що купуйте продукти і починайте!

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Порадниця

Інгредієнти

  • два великих молодих кабачка
  • тридцять мілілітрів олії
  • два чистих поліетиленових пакета
  • сіль
  • чотири столові ложки борошна
  • улюблені спеції – за смаком

як готувати

Кабачки добре помити і, якщо вони молоді, то, не очищаючи, нарізати кільцями товщиною в півтора сантиметра.

Кабачки помістити в глибоку миску.

Взяти два нових поліетиленові пакети, закласти один в інший.

В пакети відправити спеції, сіль, борошно.

Пакети закрити і добре перемішати вміст.

Після відкрити пакети і частинами відправити туди кабачки.

Залишаючи повітря в пакетах, знову закрити їх і, струшуючи, обваляти кабачки.

У духовку закласти деко і заздалегідь добре розігріти його.

Дістати розігрітий лист і змастити олією.

Обвалені кабачки відправити з пакетів на деко.

У розігріту до ста вісімдесяти градусів духовку приблизно на дванадцять хвилин відправити лист з кабачками.

Після дістати деко, перевернути кабачки і відправити в духовку на найвищу полицю ще буквально хвилини на три.

Покладіть кабачки на велике плоске блюдо і подайте на стіл. Можна до них покласти сметану, або ж якісь соуси, приготовлені з часником і сиром або ж зі сметаною. Втім, кому як подобається.

Кабачки обов’язково сподобаються. Їжте на здоров’я!