Хрусткі кабачки в духовці: швидкий і ефективний рецепт
Хрусткі кабачки в духовці! Сьогодні пропонуємо приготувати хрусткі кабачки в духовці. Наш рецепт дуже швидкий і ефективний, так що купуйте продукти і починайте!
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Порадниця
Інгредієнти
- два великих молодих кабачка
- тридцять мілілітрів олії
- два чистих поліетиленових пакета
- сіль
- чотири столові ложки борошна
- улюблені спеції – за смаком
як готувати
Кабачки добре помити і, якщо вони молоді, то, не очищаючи, нарізати кільцями товщиною в півтора сантиметра.
Кабачки помістити в глибоку миску.
Взяти два нових поліетиленові пакети, закласти один в інший.
В пакети відправити спеції, сіль, борошно.
Пакети закрити і добре перемішати вміст.
Після відкрити пакети і частинами відправити туди кабачки.
Залишаючи повітря в пакетах, знову закрити їх і, струшуючи, обваляти кабачки.
У духовку закласти деко і заздалегідь добре розігріти його.
Дістати розігрітий лист і змастити олією.
Обвалені кабачки відправити з пакетів на деко.
У розігріту до ста вісімдесяти градусів духовку приблизно на дванадцять хвилин відправити лист з кабачками.
Після дістати деко, перевернути кабачки і відправити в духовку на найвищу полицю ще буквально хвилини на три.
Покладіть кабачки на велике плоске блюдо і подайте на стіл. Можна до них покласти сметану, або ж якісь соуси, приготовлені з часником і сиром або ж зі сметаною. Втім, кому як подобається.
Кабачки обов’язково сподобаються. Їжте на здоров’я!