Дуже смачне сало в часниковому маринаді

Таке сало відмінно підійде як на кожен день так і на святковвий стіл. Готувати легко, але сало має бути найвищої якості.

Складові:

  • Сало 400 гр.;
  • Сіль 120 гр.;
  • Насіння гірчиці 1 ч.л.;
  • Лавровий лист 2 шт.;
  • Перець чорний 5 горошин;
  • Перець духмяний 3 горошини;
  • Вода чиста 700 мл.;
  • Зубчики часнику 4 шт.

Спосіб приготування:

  1. Візьміть каструлю, покладіть туди сіль, гірчицю, лавровий лист, чорний і духмяний перець та воду. Ретельно перемішайте та доведіть до кипіння.
  2. Зменште вогонь до мінімуму та проваріть 5 хвилин. Після чого зніміть та дайте трішки охолонути.
  3. Додайте дрібно порізаний часник та залишіть, щоб маринад повністю охолов.
  4. В стерильну банку накладіть сала та залийте маринадом разом зі спеціями. Воно повинно бути повністю в рідині.
  5. Закрийте прокип’яченою кришку та поставте в холод маринуватися на 3 доби.
  6. Дістаньте продукт з маринаду обсушіть та помістіть в морозилку на зберігання.
  7. Перед використанням за 30 хвилин дістаньте, сало відтане і буде гарно нарізатися.

Сало виходить ніжним ароматним, сподобається всім, навіть діятм.