Дуже смачний хлібець з фаршу

Спробуйте приготувати хліб за цим рецептом. Виходить дуже смачним і ароматим.

Складові:

  • Фарш з курятини 1 кг.;
  • Ріпчаста цибуля 1 шт.;
  • Часник 2 зубчики;
  • Крупа манна 4 ст. л.;
  • Свіже молоко 150 мл.;
  • Кетчуп 4 ст. л.;
  • Куряче яйце 1 шт.;
  • Базилік ¼ ч. л.;
  • Соус вустерський 2 ст. л.;
  • Сіль морська 0,5 ч. л.;
  • Перцю чорного меленого 0,5 ч. л.

Спосіб приготування:

До готового курячого фаршу додайте очищену й порізану цибулю, вичавлений через прес часник, манну крупу, молоко, 3 ст. л. кетчупу, базилік, соус, сіль, перець та яйце.

Змішайте всі інгредієнти в однорідну масу та поставте в холодильник на 30 хвилин, поки крупа набухне.

Покладіть м’ясну масу до невеликої форми для запікання або викладіть у вигляді хлібця на пергаментний папір.

Запікайте страву 40 хвилин в розігрітій духовці до 190 градусів.

Зверху хлібець змастіть кетчупом, що залишився та готуйте ще 5 хвилин при температурі 200-220 градусів.

Приємного апетиту!