Дуже смачний мексиканський салат до святкового столу

Салат поєднує в собі легкість, свіжість, соковитість і ситність. Так-так, так буває. Спробуйте його приготувати і ви в цьому переконаєтеся.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Наука і правда

Інгредієнти:

  • 200 г сиру;
  • 1 великий червоний перець;
  • 1 банка червоної квасолі;
  • 1 банка кукурудзи;
  • 1 банка ананасів;
  • 1 цибуля-порей (біла частина) можна замінити місцевим;
  • 4-6 столових ложок майонезу;
  • сіль;
  • свежемолотий перець.

Процес приготування

Білу частину цибулі нарізати кружечками (якщо у вас є тільки ріпчаста цибуля, то можна тонкими невеликими шматочками).

Зливаю рідину з ананаса, кладу кукурудзу і квасолю на друшляк, ретельно промиваю під холодною водою і залишаю на деякий час, щоб вода повністю стікала.

Сир натерти на крупній тертці, ананас нарізати соломкою.

Всі інгредієнти перекласти в миску, залити майонезом, приправити сіллю і перцем за смаком, ретельно перемішати.

Перед подачею на стіл вдправляємо салат в холодильник хвилин на 30.

Приємного апетиту!