Готуємо домашній м’ясний рулет з яйцем

М’ясний рулет з курячим яйцем приготувати нескладно, а на столі така закуска виглядає дуже гарно і апетитно.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Наука і правда

Інгредієнти:

  • фарш свинячий 350 г;
  • яйцо куряче 2 шт;
  • цибуля ріпчаста 1 шт;
  • часник 1 зубчик;
  • сіль, перець за смаком.

Приготування

Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Фарш використовємо свинячий, але ви можете взяти будь-який інший, який вам більше подобається. Додайте у фарш цибулю, видавіть зубчик часнику, посоліть і поперчіть його на смак. Викладіть фарш на лист фольги і сформуйте прямокутник товщиною близько 1 см. На середину покладіть заздалегідь відварені курячі яйця і загорніть їх в рулет.

Цибулю дрібно порубйате. Зазвичай в фарш я подрібнюю цибулю за допомогою блендера або м’ясорубки, тоді він практично не відчувається в фарші, а лише віддає свій аромат. Але в цьому випадку буде дуже добре, якщо будуть потрапляти невеликі шматочки цибулі.

Загорніть отриманий рулет у фольгу і відправте запікатися протягом 20-25 хвилин. За 8-10 хвилин до готовності розгорніть фольгу для утворення скоринки.

М’ясний рулет з яйцем в духовці готовий. Дочекайтеся, поки він охолоне, і розріжте.

Смачного!