Готуємо глазур для пасок без яєць! Не кришиться і не тріскається

Така глазур не буде тріскатися, не стане перетворюватися в крихту, вона прикрасить вашу пасхальну випічку і виділить її серед інших.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • вода – 60 мл;
  • пудра цукрова – 150 г;
  • желатин – 5 г;
  • сік лимонний, кілька крапель.

Процес приготування

Желатин заливаємо 30 мл холодної води і залишаємо на 15 хвилин для набухання.

Пудру змішуємо з рештою водою і ставимо на вогонь, доводимо до кипіння.

Переливаємо сироп в інший посуд, додаємо набряклий желатин і змішуємо масу до однорідності.

Коли маса охолоне, збиваємо її міксером до легкості, капаємо лимонний сік і ще раз добре збиваємо. Якщо маса стала дуже густою, значить глазур готова.

Ставимо ємність з глазур’ю в каструлю з гарячою водою. Беремо паску і верхівкою опускаємо в глазур, виймаємо, ставимо на стіл і посипаємо присипкою. Глазур застигає дуже швидко, тому намагайтеся швидко присипати.