Готую кабачки по новому. Розбирають на ура і рідні задоволені. Ділюся рецептом
Ніжні млинці або котлетки з кабачків готуються просто і швидко, виходить відмінна закуска, яку можна подавати у гарячому і в холодному вигляді.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- кабачки, морква по 1 шт;
- яйця, 2 шт;
- сир моцарелла, 100 г;
- часник, 2 зубчики;
- зелень, сіль, перець.
Процес приготування
Кабачки натираємо на грубій терці, солимо, перемішуємо і залишаємо, щоб овоч пустив сік.
Окремо натираємо моркву, зелень ріжемо, часник дрібно тремо.
Віджимаємо кабачки, змішуємо з морквою, тертим сиром, зеленню, яйцями.
Порада: якщо маса виходить занадто рідкою, можна додати манної крупи або борошна, крохмаль.
Добре вимішуємо масу, солимо і перчимо до смаку.
Розігріваємо олію в сковорідці і викладаємо масу по столовій ложці.
Обсмажуємо на невеликому вогні до рум’яності з двох сторін.
Викладаємо на паперові рушники, щоб прибрати надлишки олії.
Для подачі я роблю соус на сметані або майонезі з часником і великою кількістю кропу, чайною ложкою будь-якої гірчиці. Перемішуємо масу до однорідності і подаємо з кабачковими котлетками. Буде дуже смачно, ароматно.