500 грам полуниці: збийте її гарячою, можна без цукру! Сподобається всій сім’ї

Солодкі десерти зі свіжих ягід і фруктів – завжди будуть доречні. Поки триває сезон таких дарів саду та городу, потрібно готувати десерти тільки з таких продуктів.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • полуниця, 500 г;
  • желатин, 30 г;
  • цукрова пудра, 180 г.

Процес приготування

Полуницю перебиваємо в пюре за допомогою погружного блендера.

Всипаємо в желатин, перемішуємо і залишаємо, поки желатин НЕ набрякне.

Всипаємо цукрову пудру і ставимо на невеликий вогонь.

Перемішуємо і розігріваємо, але до кипіння не доводити.

За смаком можна додати лимонний сік, 1 ч.л.

Знімаємо з плити і збиваємо блендером або міксером в гарячому стані до густої і повітряної маси. Час збивання – близько 15 хвилин.

Виливаємо масу в форму, накриваємо плівкою і відправляємо в холодильник для застигання.

Виймаємо з форми, ріжемо шматочками.

500 грам полуниці: збийте її гарячою, можна без цукру! Сподобається всій сім'ї

Десерт дуже ароматний і смачний, щоб зефір став солодшим, його можна обваляти в цукровій пудрі.