Кабачкова піца на швидку руку: простий рецепт ситної сезонної страви
Кабачки прекрасний овоч, з якого можна готувати не тільки млинці, але навіть дуже цікаві страви. Наприклад, піцу, яка виходить м’якою і ніжною, з різними начинками.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- кабачки, 3 шт;
- яйця, 3 шт;
- борошно, 200 г;
- помідори черрі, 200 г;
- часник, 3 зубчики;
- кріп і зелена цибуля;
- розпушувач, 1 ч.л;
- сир за смаком;
- сіль, перець, спеції.
Процес приготування піци
Кабачки очищає від шкірки і натираємо на грубій терці, солимо і залишаємо на кілька хвилин, щоб овочі пустили сік.
Віджимаємо кабачкову масу, змішуємо з кропом і зеленою цибулею, яйцями, борошном і розпушувачем, тертим часником.
Масу добре перемішуємо.
Порада: якщо маса виходить дуже рідкою, борошна можна всипати більше.
Олією змащуємо сковорідку і викладаємо масу, розрівнюємо.
Зверху укладаємо черрі, трохи вдавлюючи їх в тісто.
Запікаємо при 180 градусах близько 30 хвилин, посипаємо тертим сиром і допікаємо ще близько 10 хвилин.
Разом з сиром, зверху ще викладають шматочки шинки або сосисок, ковбасу соломкою.
Піца буде дуже м’яка, ароматна, особливо, якщо посипати ароматними італійськими травами.