Купіть 1кг сала і приготуйте за цим рецептом, наступного разу Ви будете купувати 5 кг
Купіть 1кг сала і приготуйте за цим рецептом, наступного разу ви будете купувати 5 кг. Сало за цим рецептом виходить дуже смачним і ніжним. Але це залежить від якості сала, сало повинно мати мясну простойку.
Необхідні інгредієнти:
- 1 кг сала з м’ясною прослойкою,
- 2 головки часнику,
- 3 ст. л. чорного молотого перцю;
Для розсолу:
- 2 жмені лушпиння цибулі, 5 чорносливів,
- 2 лаврових листи,
- 200 г солі, 2 ст. л. цукру.
Всі інгредієнти розсолу потрібно залити 1 л води, та довести до кипіння.
Тим часом вимийте і обсушіть сало, розріжте його на 2 шматки. Покладіть сало в маринад його потрібно варити 25 хвилин з моменту закипання на середньому вогні.
Далі залишаємо остуджуватися в росолі на ніч, часник з перцем витягніть.
Потьом сало витягніть з маринаду, обсушіть, натріть часниковою сумішшю, і загорніть кожен шматочок у харчову плівку.
Важливо, якщо плануєте зберігати сало протягом тижня, зберігайте в холодильнику, а для більш тривалого зберігання помістіть в морозилку.