Купіть 1кг сала і приготуйте за цим рецептом, наступного разу Ви будете купувати 5 кг

Купіть 1кг сала і приготуйте за цим рецептом, наступного разу ви будете купувати 5 кг. Сало за цим рецептом виходить дуже смачним і ніжним. Але це залежить від якості сала, сало повинно мати мясну простойку.

Необхідні інгредієнти:

  • 1 кг сала з м’ясною прослойкою,
  • 2 головки часнику,
  • 3 ст. л. чорного молотого перцю;

Для розсолу:

  • 2 жмені лушпиння цибулі, 5 чорносливів,
  • 2 лаврових листи,
  • 200 г солі, 2 ст. л. цукру.

Всі інгредієнти розсолу потрібно залити 1 л води, та довести до кипіння.

Тим часом вимийте і обсушіть сало, розріжте його на 2 шматки. Покладіть сало в маринад його потрібно варити 25 хвилин з моменту закипання на середньому вогні.

Далі залишаємо остуджуватися в росолі на ніч, часник з перцем витягніть.

Потьом сало витягніть з маринаду, обсушіть, натріть часниковою сумішшю, і загорніть кожен шматочок у харчову плівку.

Важливо, якщо плануєте зберігати сало протягом тижня, зберігайте в холодильнику, а для більш тривалого зберігання помістіть в морозилку.