Літнім вечором готую каструлю яєчного салату і дякую мудрій мамі
Яєчні салати давно і міцно увійшли в меню будь-якої сім’ї, стали класичною стравою на наших столах. Це один з найстаріших і найпростіших рецептів смачного й оригінального салату з солоних огірочків і яєць.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецетпів
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- яйця, 2 шт;
- шампіньйони, 4 шт;
- індичка філе, 150 г;
- огірки, 2 шт;
- сметана або натуральний йогурт, 2 ст.л;
- сіль, перець і спеції, зелень.
Процес приготування салату
Яйця відварюємо і ріжемо кубиками разом з огірками.
М’ясо індички або куряче філе ріжемо тонкими шматочками, маринуємо в спеціях і обсмажуємо на великому вогні.
Потім додаємо шматочки грибів, вогонь зменшуємо і тушкуємо до готовності. Незадовго до готовності, солимо і перчимо.
Змішуємо всі продукти, додаємо зелень, перемішуємо і заправляємо сметаною або йогуртом. Соуси краще брати жирні.
Салат готується швидко і також швидко зникає зі столу, настільки смачно.
Коли я приїжджаю в гості до батьків на якесь свято, майже завжди мама готує цей салат.