МОЇ ДІТКИ ТАКІ “ВУШКА” ЗА ОБИДВІ ЩОКИ УПЛІТАЮТЬ! ГОТУВАТИ ЇХ ЛЕГКО, А НІЧОГО ШКІДЛИВОГО, ЯК У МАГАЗИННОМУ ПЕЧИВІ, В НИХ НЕ МАЄ.
“Вушка” зроблять сімейне чаювання особливо теплим і затишним!
Повідомляє miysvit.pp.ua, із посиланням на ibilingua.com
Інгредієнти:
- Сир 250 г.,
- Вершкове масло 50 г.,
- Борошно 250 г.,
- Цукор 200 г.,
- Розпушувач 3 ч. ложки.
Спосіб приготування:
1. Просіваємо борошно з розпушувачем, сир протираємо через сито, а масло натираємо на крупній тертці.
2. Змішуємо масло з сиром, борошном і вершковим маслом.
3. Замішуємо м’яке тісто і розгортаємо в прямокутний пласт. Складаємо навпіл і розгортаємо, повторюємо ще два рази.
4. Кладемо тісто в холодильник на 5 годин, потім розгортаємо прямокутні пласти.
5. Посипаємо тісто цукром. Двічі загортаємо тісто до середини по обидва боки пласта і складаємо ще раз навпіл. Отриманий рулет слід нарізати на невеликі шматочки товщиною близько сантиметра.
6. Складаємо печиво у формі сердечок на деко, застелене пергаментом, випікаємо 10-20 хвилин при температурі 220 градусів.
Смачного!