МОЇ ДІТКИ ТАКІ “ВУШКА” ЗА ОБИДВІ ЩОКИ УПЛІТАЮТЬ! ГОТУВАТИ ЇХ ЛЕГКО, А НІЧОГО ШКІДЛИВОГО, ЯК У МАГАЗИННОМУ ПЕЧИВІ, В НИХ НЕ МАЄ.

“Вушка” зроблять сімейне чаювання особливо теплим і затишним!

Повідомляє miysvit.pp.ua, із посиланням на ibilingua.com

Інгредієнти:

  • Сир 250 г.,
  • Вершкове масло 50 г.,
  • Борошно 250 г.,
  • Цукор 200 г.,
  • Розпушувач 3 ч. ложки.

Спосіб приготування:

1. Просіваємо борошно з розпушувачем, сир протираємо через сито, а масло натираємо на крупній тертці.

2. Змішуємо масло з сиром, борошном і вершковим маслом.

3. Замішуємо м’яке тісто і розгортаємо в прямокутний пласт. Складаємо навпіл і розгортаємо, повторюємо ще два рази.

4. Кладемо тісто в холодильник на 5 годин, потім розгортаємо прямокутні пласти.

5. Посипаємо тісто цукром. Двічі загортаємо тісто до середини по обидва боки пласта і складаємо ще раз навпіл. Отриманий рулет слід нарізати на невеликі шматочки товщиною близько сантиметра.

6. Складаємо печиво у формі сердечок на деко, застелене пергаментом, випікаємо 10-20 хвилин при температурі 220 градусів.

Смачного!