Не кабачки, а золото. Завтра буду готувати шостий раз
Пікантні кабачки з грецькими горіхами, кунжутом і зеленню, помідорами. Виходить просто розкішна закуска з свіжих овочів.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка Рецептів
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- кабачки і помідори по 2 шт;
- часник, 2 зубчики;
- горіхи грецькі, 50 г;
- кунжут, 1 ст.л;
- кріп петрушка;
- лимонний сік, 1.5 ст.л;
- орегано, 1 ч.л;
- соєвий соус, 50 мл.
Процес приготування
Кабачки і помідори ріжемо шматочками.
Розігріваємо олію, обсмажуємо кабачки до золотистого кольору.
Порада: спочатку кабачки НЕ солимо.
Горіхи січемо ножем на шматочки.
Зелень дрібно ріжемо, часник подрібнюємо.
Горіхи змішуємо із зеленню, орегано, часником і лимонним соком, соєвим соусом. Перемішуємо заправку.
У салатнику змішуємо остиглі кабачки, помідори і заправку.
Солимо і перчимо, посипаємо кунжутом і подаємо до столу.
Закуска виходить просто дивовижною, пікантною і ароматною, поєднується з різними стравами.