Не кабачки, а золото. Завтра буду готувати шостий раз

Пікантні кабачки з грецькими горіхами, кунжутом і зеленню, помідорами. Виходить просто розкішна закуска з свіжих овочів.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка Рецептів

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • кабачки і помідори по 2 шт;
  • часник, 2 зубчики;
  • горіхи грецькі, 50 г;
  • кунжут, 1 ст.л;
  • кріп петрушка;
  • лимонний сік, 1.5 ст.л;
  • орегано, 1 ч.л;
  • соєвий соус, 50 мл.

Процес приготування

Кабачки і помідори ріжемо шматочками.

Розігріваємо олію, обсмажуємо кабачки до золотистого кольору.

Порада: спочатку кабачки НЕ солимо.

Горіхи січемо ножем на шматочки.

Зелень дрібно ріжемо, часник подрібнюємо.

Горіхи змішуємо із зеленню, орегано, часником і лимонним соком, соєвим соусом. Перемішуємо заправку.

У салатнику змішуємо остиглі кабачки, помідори і заправку.

Солимо і перчимо, посипаємо кунжутом і подаємо до столу.

Закуска виходить просто дивовижною, пікантною і ароматною, поєднується з різними стравами.