Нереальна смакота з фаршу

М’ясний рулет. Це абсолютно безпрограшна страва, яка обов’язково заслуговує на місце в кулінарній книзі. Рулет виходить дуже ніжним, соковитим і дуже красивим.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Ukr.Media.

ІНГРЕДІЄНТИ

Для основи:

  • Яйце – 3шт.
  • Сир твердий – 100гр.
  • Майонез – 150 гр.
  • Чорний перець – за смаком
  • Для фаршу:
  • Фарш – 300гр.
  • Цибулина – 1 шт.
  • Часник – 1 зуб.
  • Яйце – 1 шт.
  • Приправа до м’яса – за смаком
  • Сіль – 1/3 ч. л.

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ

Твердий сир 100 гр, у мене російський, натремо на дрібній тертці. Перекладаємо в миску розбиваємо 3 яйця, кладемо трохи чорного перцю і перемішуємо. Додаємо 150 гр майонезу. Добре перемішуємо. Перелити тісто на деко, яке застелене папером для випічки. Ставимо в розігріту духовку і випікаємо 15 хвилин. Дамо коржу охолонути, за цей час приготуємо начинку. Цибулину і один зубчик часнику подрібнити за допомогою блендера. Беремо 300 гр будь-якого фаршу у мене яловичина з куркою. Додаємо подрібнену цибулю з часником. Кладемо 1/3 ч. л. солі, Додаємо приправу до м’яса, розбиваємо 1 яйце і перемішуємо.

Корж добре тримає форму. Викладаємо фарш і розподіляємо по коржу. Згортаємо рулет, одночасно прибираємо папір для випічки, укладаємо швом вниз на папір для випічки і готуємо при 180 градусах 40 хвилин.

Приємного апетиту!