Ось в чому секрет голубців по-румунськи: в 3 рази смачніше наших. Записуйте рецепт

За цим рецептом виходять дуже смачні і соковиті голубці. На румунській мові страва називається Sarmale. Вона може бути приготована з свинини, індички, яловичини або суміші цих видів м’яса. Можна навіть готувати їх з квашеною капустою і беконом.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Все буде Україна

Голубці виходять в 3 рази смачніше наших. Записуйте рецепт на всі часи.

Складові:

Для голубців:

  • 1 качан свіжої капусти
  • 50 г рису
  • 150 г фаршу будь-якого
  • 1 цибулина
  • 1 морква
  • олія рослинна
  • 100 мл води
  • сіль перець.

Для «шуби»:

  • 30 г сметани
  • 100 г сиру
  • 2 помідори
  • 3-4 зубчики часнику
  • кріп і петрушка
  • сіль перець.

Приготування:

Капусту кладемо на 5-10 хвилин в мікрохвильовку (потужність близько 900 Вт), а потім під струмінь холодної води. Після цього листя відокремлюються легко.

Рис відварюємо до напівготовності.

Цибулю і моркву обсмажуємо.

Рис і піджарку змішуємо з фаршем, солимо, перчимо до смаку.

Скручуємо голубці і укладаємо на деко, злегка змащене маслом.

Доливаємо воду, накриваємо деко фольгою і ставимо в духовку, розігріту до 200 ° С на 30 хвилин.

Для «шуби»: дрібно ріжемо помідори, натираємо сир, зелень подрібнюємо, часник пропускаємо через прес.

Додаємо сметану, сіль і перець, перемішуємо.

Викладаємо «шубу» рівномірно по поверхні голубців, розрівнюємо і запікаємо ще 10-15 хвилин.

Смачного!