Печу дітям булочки з 3-х інгредієнтів: беру вершки, лимонад і борошно
Бажаєте порадувати своїх дітей новим десертом? Приготуйте його так, як це роблю я. Мій рецепт досить простий. Приготування займе у вас не більше півгодини. Знадобиться всього три інгредієнти. Про те, з чого і як я роблю ці булочки, ви дізнаєтеся далі.
Про це пише Мій Світ за матеріалами Лебедине гніздо
Про склад
Перш ніж приступити до роботи, запасіться такими інгредієнтами:
- Густими вершками. (300 мл).
- Самоподнімающейся борошном. Її досить буде чотирьох склянок.
- Лимонадом. Його я беру 300 мл.
Варто відзначити, що в цьому рецепті можна обійтися без молока і яєць.
Роблю тісто
Починаю я з приготування цього компонента. У великій мисці змішую вказану кількість інгредієнтів. Бажано, щоб утворилося тісто вийшло густим.
Формую заготовки
На даному етапі робочу поверхню посипаю борошном, визначаю на нього тісто і починаю гарненько його місити. Після скачують його в кулю, на який потім натискають. В результаті у мене виходить лист тіста 20-міліметровою товщини. З нього за допомогою різака відокремлюю кілька порційних шматочків. Цих коржів у вас вийде більше, якщо тісто ви знову качати в кулю, а потім розплющите і знову розріжете на скибочки. Тепер залишається заготовки акуратно розподілити на деку, застелене папером для випікання.
Випікаю в духовці
Готую булочки в духовій шафі. Духовку попередньо розігріваю до 180-градусної температури, а потім визначаю в неї деко з заготовками. При такому температурному режимі випічка буде готова вже через двадцять хвилин. Готові до вживання булочки мають золотистої-коричневий колір.
На закінчення
Може бути так, що ваші заготовки в ході випікання між собою злипнуться. Справа в тому, що я на деку маю їх впритул один до одного. Турбуватися з цього приводу не варто, оскільки вже готові булочки розділити буде абсолютно не складно.