Печу їх кожен день! Млинці з кабачків, які заслужили мою любов
Кабачкові млинці виходять досить смачними, вони майже не вбирають олію і тому не будуть жирними.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Школа Життя
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- кабачки, 450 г;
- кефір, 300 мл;
- яйця, 4 шт;
- борошно, 350 г;
- олія соняшникова, 1 ст.л;
- зелень;
- сіль, 1 ч.л;
- сода, 0.5 ч.л;
- вершкове масло.
Процес приготування млинців
Кабачки промиваємо.
Порада: якщо у вас молоденькі кабачки, тоді відразу натирайте на середній тертці, а якщо вже дуже стиглі, тоді розрізаємо, видаляємо насіння і шкірку і натираємо.
Віджимаємо сік дуже добре, змішуємо з яйцями, сіллю, кефіром, нарізаною зеленню. Перемішуємо і всипаємо соду, перемішуємо.
Борошно просіваємо і всипаємо в масу, вимішуємо тісто.
Вливаємо олію і перемішуємо. Залишаємо тісто на 15 хвилин, щоб воно стабілізувалося.
Обсмажуємо на невеликій кількості рослинного олії з двох сторін до рум’яності.
Складаємо на тарілку і змащуємо шматочком вершкового масла.
Порада: щоб млинці не вбирали в себе олію, додайте пару ложок манної крупи – вони ще стануть і пишними. Не забуваємо про часник і перець – вони надають особливого смаку таким овочевим млинцям. Подаємо зі сметаною. Якщо хочете – зробіть начинку і скрутіть в трубочку млинці.