Просто загортаю фарш з будь-якою начинкою в пергамент і готую на сковороді без олії за 15 хвилин
Смачна страва, абсолютно не жирна і готується без великої кількості бризок по всій кухні. Один з найпростіших і практичний рецептів приготування м’ясної страви.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Порадниця
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- фарш м’ясний, 600 г;
- сир, 90 г;
- зелень за смаком, хороший пучок;
- пластівці вівсяні, 20 г;
- молоко, 40 г;
- сіль, перець, спеції, ароматні трави.
Процес приготування
Нагріваємо до гарячого стану молоко і заливаємо їм вівсяні пластівці. Ми залишаємо набухати на 10 хвилин.
Порада: якщо вівсяні пластівці ви не любите, замініть їх манною крупою. Фарш також можна брати будь-який по своєму смаку.
Заправляємо фарш сіллю і перцем. Спеціями і ароматними травами, свіжою зеленню. Додаю набряклі вівсяні пластівці, перемішую.
Ділимо фарш на 3 частини.
Пергамент беремо в кількості 3 аркушів.
Частину фаршу викладаємо на пергамент у вигляді прямокутника, зверху кладемо будь-яку начинку за смаком. Я беру варені яйця і зелень, сир.
Звертаємо фарш у вигляді рулету і загортаємо пергаментом. Краї закріплюємо.
Робимо три м’ясних рулети з різними начинками.
Розігріваємо суху сковороду і викладаємо ковбаски, заливаємо окропом і накриваємо кришкою.
Тушкуємо близько 7 хвилин, перевертаємо і готуємо ще 8 хвилин.
Такі ароматні ковбаски – рулети з начинкою, відмінна закуска на обід або вечерю. Я часто готую їх на свіжому повітрі на пікніках, всім гостям подобається.