Рецепт ресторанної піци. Тепер і у мене виходить легкий і тонкий корж!

Таке тісто виходить дуже схожим на справжню італійську піцу.

Секрет полягає в тому, що в ньому є молоко, яке надає йому ніжності і легкості. Будь-яка начинка з такою основою викличе справжній фурор серед вашої родини і друзів.

Повідомляє miysvit.pp.ua, із посиланням на www.globalpress.co.ua

Щоб приготувати тісто візьміть такі продукти:

  • – 300 г борошна пшеничного.
  • – 200 мл молока.
  • – 10 г дріжджів.
  • – 2 ч. л. цукру.
  • – половина ч. л. солі.
  • – 2 ст. л. олії оливкової.

Для приготування начинки:

  • – 150 г сиру твердих сортів.
  • – 150 г шинки.
  • – 1 помідор.
  • – томатний соус.

Поетапне приготування найсмачнішої піци:

1. Молоко повинно бути теплим. У нього всипте сіль, цукор, додайте дріжджі і оливкову олію. Ретельно все розмішайте.

2. Борошно просійте за допомогою сита і по ложці додайте в молочну суміш. Вимішуйте тісто до м’якості. Ємність з тістом прикрийте рушником і приберіть на півгодини в тепленьке містечко. За цей час тісто має підійти.

3. Кухонну стільницю посипте борошном і перекладіть на неї тісто. Розкачайте його в тоненький пласт будь-якої форми.

4. Тісто покрийте шаром соусу з томатів, зверху викладіть порізані інгредієнти для начинки і присипте тертим сиром.

5. Попередньо розігрійте духовку і поставте запікати піцу. Готуйте приблизно 15 хвилин при 190 °. Смачного!