Розкішна закуска з шампіньйонів
Шампіньйони – найдоступніші гриби. Вони продаються практично в будь-якому магазині. І сьогодні я пропоную вам спробувати приготувати з них досить цікаву закуску. Зверху грибочки будуть в шикарній хрусткій паніровці, а всередині залишаться ніжними і соковитими.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів
Необхідні продукти
- 500 грам шампіньйонів
- 3 курячих яйця
- 50 грам твердого сиру
- половина чайної ложки прованських трав
- 1 зубчик часнику
- соняшникова олія
- сіль, перець за смаком
- панірувальні сухарі
- 3 столові ложки пшеничного борошна
Починаємо приготування
Гриби промиваємо і обрізаємо ніжки врівень з шапочкою.
У каструлю наливаємо воду, ставимо на плиту і доводимо до кипіння. Кладемо в неї гриби і відварюємо 3 хвилини. А потім охолоджуємо.
У миску вбиваємо курячі яйця, додаємо сіль і збиваємо виделкою. Потім додаємо трави, чорний перець і часник, пропущений через прес. Туди ж кладемо тертий на дрібній тертці сир і борошно. Все добре перемішуємо.
В отриманий кляр кладемо гриби і перемішуємо.
Потім дістаємо один гриб і паніруємо в сухарях. А потім перекладаємо на розпечену з олією сковорідку і обсмажуємо до золотистого кольору. Точно також чинимо з іншими грибами.
Готові грибочки перекладаємо на тарілку і подаємо до столу з будь-яким соусом.