Розкішна закуска з шампіньйонів

Шампіньйони – найдоступніші гриби. Вони продаються практично в будь-якому магазині. І сьогодні я пропоную вам спробувати приготувати з них досить цікаву закуску. Зверху грибочки будуть в шикарній хрусткій паніровці, а всередині залишаться ніжними і соковитими.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів

Необхідні продукти

  • 500 грам шампіньйонів
  • 3 курячих яйця
  • 50 грам твердого сиру
  • половина чайної ложки прованських трав
  • 1 зубчик часнику
  • соняшникова олія
  • сіль, перець за смаком
  • панірувальні сухарі
  • 3 столові ложки пшеничного борошна

Починаємо приготування

Гриби промиваємо і обрізаємо ніжки врівень з шапочкою.

У каструлю наливаємо воду, ставимо на плиту і доводимо до кипіння. Кладемо в неї гриби і відварюємо 3 хвилини. А потім охолоджуємо.

У миску вбиваємо курячі яйця, додаємо сіль і збиваємо виделкою. Потім додаємо трави, чорний перець і часник, пропущений через прес. Туди ж кладемо тертий на дрібній тертці сир і борошно. Все добре перемішуємо.

В отриманий кляр кладемо гриби і перемішуємо.

Потім дістаємо один гриб і паніруємо в сухарях. А потім перекладаємо на розпечену з олією сковорідку і обсмажуємо до золотистого кольору. Точно також чинимо з іншими грибами.

Готові грибочки перекладаємо на тарілку і подаємо до столу з будь-яким соусом.