Ідеальні рибні котлети

Такі котлетки їстимуть навіть діти. Виходять вони ніжні і дуже соковиті. Рибні котлетки – не тільки смачна, але і корисна страва. Можна подавати з гарніром або в якості основи для бутербродів.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів

Необхідні продукти:

  • 1 кілограм філе щуки
  • 250 грам батона
  • 150 мілілітрів молока
  • 2 курячих яйця
  • 180 грам цибулі
  • 2 столові ложки майонезу
  • 2 чайні ложки солі
  • 1 чайна ложка цукру
  • 1 чайна ложка чорного перцю

Як приготувати рибні котлети

У миску кладемо батон (нарізаний), заливаємо молоко і залишаємо на кілька хвилин.

Рибу нарізаємо невеликими шматочками. Пропускаємо її через м’ясорубку.

Віджимаємо батон і пропускаємо через м’ясорубку. Точно також подрібнюємо цибулю.

Всі підготовлені продукти перекладаємо в миску, додаємо курячі яйця, сіль, цукор, чорний перець і майонез. Все добре перемішуємо.

З фаршу формуємо котлети і обвалюємо у борошні. А потім кладемо на сковорідку з розжареною олією і обсмажуємо з одного боку до рум’яної скоринки. Потім перевертаємо і накриваємо кришкою. Смажимо на середньому вогні до готовності.

Готові котлетки подаємо до столу.