Швидка смакота до чаю з манки

Сьогодні пропонуємо Вам приготувати смакоту до чаю з манної крупи. Таке ви ще не готували.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • кефір, 250 мл;
  • яйця, 2 шт;
  • манна крупа, 2 склянки;
  • цукор, 3 ст.л;
  • сіль і сода по 0.5 ч.л;
  • олія.

Процес приготування

Кефір бажано брати кімнатної або навіть тепліше, температури, тоді реакція соди буде більш ефективною і млинчики виходять пишними.

Яйця збиваємо з цукром і сіллю.

Вливаємо кефір і вимішуємо масу до однорідності.

Всипаємо манну крупу і перемішуємо до повної однорідності.

Накриваємо плівкою і залишаємо на 40 хвилин.

Всипаємо соду і перемішуємо масу дуже ретельно.

Порада: якщо маса виходить рідкою, можна додати ще трохи манної крупи.

Обсмажуємо млинці на олії з двох боків до рум’яності.

Подаю такі пишні і ароматні оладки з медом, сметаною або густими вершками, будь-яким варенням. Смачно виходить з шоколадом.

Спробуйте і Ви приготувати дані оладки, гостям точно сподобається.