Неймовірно м’які та пишні чебуреки в домашніх умовах
Смачнезні чебуреки виходять м’які та пишні завдяки вдалому тісту. Також варто відзначити що дане тісто підходить не тільки для чебуреків, а й для пиріжків також.
Для приготування вам потрібні такі інгредієнти:
- масло вершкове розтоплене, 30 г;
- молоко, 150 мл;
- сметана, 2 ст.л;
- цукор, 2 ст.л;
- сіль, 1 ч.л;
- борошно, близько 350 г.
Для приготування начинки візьміть :
- картопля, 3 шт;
- цибуля за смаком;
- сіль, перець, спеції, зелень.
Процес приготування
Картоплю відварюємо в підсоленій воді, перетворюємо на пюре зі шматочком вершкового масла і змішуємо з обсмаженою до готовності цибулею. Масу заправляйте різними спеціями, дрібно різаною зеленню, щоб начинка була ароматною та смачною. Охолоджуємо.
У теплому молоці розчиняємо сіль та цукор, змішуємо його з розтопленим вершковим маслом.
Просіюємо муку в масу і вимішуємо тісто. Якщо потрібно, можна трохи додати борошна, не забивайте масу, просто добре вимішуйте, тоді пиріжки будуть м’якими і пишними.
Накриваємо тісто та залишаємо на 15 хвилин.
Чебуреки формуйте будь-яким зручним для вас способом, який допомагає швидко впоратися із цим етапом готування.
Обсмажувати пиріжки потрібно у великій кількості розігрітої олії.
Чебуреки виходять пишними та м’якими, начинка ідеально підходить до такого тіста.
Приготуйте смачні чебуреки для своїх рідних, вони цього заслуговують.