Неймовірно м’які та пишні чебуреки в домашніх умовах

Смачнезні чебуреки виходять м’які та пишні завдяки вдалому тісту. Також варто відзначити що дане тісто підходить не тільки для чебуреків, а й для пиріжків також.

Для приготування вам потрібні такі інгредієнти:

  • масло вершкове розтоплене, 30 г;
  • молоко, 150 мл;
  • сметана, 2 ст.л;
  • цукор, 2 ст.л;
  • сіль, 1 ч.л;
  • борошно, близько 350 г.

Для приготування начинки візьміть :

  • картопля, 3 шт;
  • цибуля за смаком;
  • сіль, перець, спеції, зелень.

Процес приготування

Картоплю відварюємо в підсоленій воді, перетворюємо на пюре зі шматочком вершкового масла і змішуємо з обсмаженою до готовності цибулею. Масу заправляйте різними спеціями, дрібно різаною зеленню, щоб начинка була ароматною та смачною. Охолоджуємо.

У теплому молоці розчиняємо сіль та цукор, змішуємо його з розтопленим вершковим маслом.

Просіюємо муку в масу і вимішуємо тісто. Якщо потрібно, можна трохи додати борошна, не забивайте масу, просто добре вимішуйте, тоді пиріжки будуть м’якими і пишними.

Накриваємо тісто та залишаємо на 15 хвилин.

Чебуреки формуйте будь-яким зручним для вас способом, який допомагає швидко впоратися із цим етапом готування.

Обсмажувати пиріжки потрібно у великій кількості розігрітої олії.

Чебуреки виходять пишними та м’якими, начинка ідеально підходить до такого тіста.

Приготуйте смачні чебуреки для своїх рідних, вони цього заслуговують.