Швидке маринування капусти. Бабусин рецепт

Особливий рецепт маринування капусти. За цим рецептом капусту маринували ще наші предки.

Нам знадобиться:

  • Капуста
  • Морква
  • Цибуля

Розсіл

  • Вода 0,5 літра
  • Перець горошок 7-10 шт.
  • Сіль 1,5 ст.
  • Цукор 3 ст.
  • Оцет 9% 100мл.
  • Соняшникова олія 100 мл.

Покроковий рецепт приготування:

Перше, що ми робимо, це шаткуємо капусту будь-яким зручним для нас способом.

Після чого перекладаємо її у банку (у нас була банка на 1,5 літра).

На великій тертці натираємо моркву (бажано використовуйте солодку моркву, буде ще смачнішою) її ми також відправляємо в банку.

Після моркви нарізаємо цибулю, викладаємо поверх моркви.

Останнім етапом накриваємо капустою і трамбуємо за допомогою рук чи будь-яким іншим способом.

Готуємо маринад. На 0,5 літра кип’ятку в каструлю відправляємо перець горошок 7-10 шт., сіль 1,5 ст. л., цукор 3 ст. л., оцет 9% 100мл.

Гарячий маринад заливаємо в банку, але не до країв, тому що в нас залишається останній штрих. (До речі на 1,5 літрову банку рівно пішло 0,5 літра маринаду).

Залишивши у банці трохи місця, наливаємо 100 мл. олії, трохи збовтуємо ложкою.

Залишаємо її на 6 годин після чого її сміло можна їсти. Не забудьте поділится з друзями такою смакотою.