Сім’я завжди просить добавку і навіть не підозрює, що ця запіканка з кабачків! (Відео)
Ось Вам рецепт смачної запіканки з кабачків, яку Ви зможете приготувати вдома самостійно.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Вподобайка
Інгредієнти:
- 1 кг кабачків
- 150 г сиру
- 2 цибулини
- 4 гілочки кропу
- ½ ч.л. солі
- ½ ч.л. чорного перцю
- 4 яйця
- 100 мл олії
- 150 г борошна
- 1 ч.л. розпушувача
Приготування:
Цибулю почистити, порізати кубиками і обсмажити на сковороді з 50 мл олії, до напівпрозорого кольору. Остудіть цибулю. За цей час натріть сир на грубій тертці.
Почистьте кабачки від шкірки, якщо кабачки молоді не обов’язково очищати їх від насіння. Натріть кабачки на грубій тертці в більшу миску (вичавлювати сік з кабачків не треба). Додайте в кабачки дрібно нарізаний кріп, обсмажену цибулю, тертий сир, ½ ч.л. солі, ½ ч.л. чорного перцю і перемішайте всі інгредієнти.
В окремому посуді збийте 4 яйця з 40 мл олії. Додайте 150 г борошна, 1 ч.л. розпушувача і перемішайте. Перелийте рідке тісто в кабачкову суміш і ретельно перемішайте всі інгредієнти.
Змастіть форму 10 мл олії (розміром 20 x 28 см), перелийте кабачкову суміш, вирівняйте поверхню і випікайте запіканку в розігрітій до 200 ° C духовці, близько 40-50 хвилин, до утворення красивої золотистої скоринки.
Смачного!