Смажена картопля з часником і кропом
Дуже смачна страва з картоплі. У ній є і кріп, і часничок, повірте – це дуже смачно! Якщо ви на дієті, то цей рецепт не для вас. Адже дана страва досить калорійна і може бути не тільки самостійною стравою, а й гарніром.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів
Необхідні продукти:
- 500 грам картоплі
- 2 зубчики часнику
- 2 гілочки чебрецю
- 1 літр води
- 1 пучок кропу
- 30 мілілітрів соняшникової олії
- 30 грам вершкового масла
Як приготувати картоплю з часником
У сковорідку наливаємо олію і кладемо шматочок вершкового масла. Все добре нагріваємо.
Часник очищаємо і розчавлює ножем. Кладемо на сковорідку з чебрецем і трохи прогріваємо.
Очищаємо картоплю і кладемо на сковорідку. Обсмажуємо 30 секунд, вливаємо воду і накриваємо кришкою. Доводимо все до кипіння, додаємо сіль і перець за смаком.
Подрібнюємо приготований кріп.
З готової картоплі зливаємо воду, додаємо ще масло і обсмажуємо до рум’яної скоринки. Додаємо кріп, перемішуємо і подаємо до столу.