Смажена картопля з часником і кропом

Дуже смачна страва з картоплі. У ній є і кріп, і часничок, повірте – це дуже смачно! Якщо ви на дієті, то цей рецепт не для вас. Адже дана страва досить калорійна і може бути не тільки самостійною стравою, а й гарніром.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів

Необхідні продукти:

  • 500 грам картоплі
  • 2 зубчики часнику
  • 2 гілочки чебрецю
  • 1 літр води
  • 1 пучок кропу
  • 30 мілілітрів соняшникової олії
  • 30 грам вершкового масла

Як приготувати картоплю з часником

У сковорідку наливаємо олію і кладемо шматочок вершкового масла. Все добре нагріваємо.

Часник очищаємо і розчавлює ножем. Кладемо на сковорідку з чебрецем і трохи прогріваємо.

Очищаємо картоплю і кладемо на сковорідку. Обсмажуємо 30 секунд, вливаємо воду і накриваємо кришкою. Доводимо все до кипіння, додаємо сіль і перець за смаком.

Подрібнюємо приготований кріп.

З готової картоплі зливаємо воду, додаємо ще масло і обсмажуємо до рум’яної скоринки. Додаємо кріп, перемішуємо і подаємо до столу.