Соковиті курячі котлетки з кабачком

Котлетки виходять дуже ніжні, завдяки додаванню кабачків. Вони буквально тануть у роті і обов’язково вам сподобаються. Кабачок в котлетах практично не відчувається, але чудово доповнюють куряче м’ясо. Котлетки можна подавати з будь-яким гарніром або можна їсти просто так з хлібом. У будь-якому випадку вийде дуже смачно.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів

Необхідні продукти

  • 700 грам курячого філе
  • 300 грам кабачків
  • 2 невеликі цибулини
  • 2 жовтки
  • 2 столові ложки майонезу
  • 1 столова ложка гірчиці
  • сіль, перець за смаком
  • півсклянки пшеничного або рисового борошна
  • 4 столові ложки соняшникової олії

Процес приготування котлет

Кабачок промиваємо і натираємо на тертці в друшляк, солимо і перемішуємо. У такому вигляді залишаємо на 5 хвилин, потім віджимаємо кабачок від зайвого соку і перекладаємо в миску.

Цибулю чистимо і нарізаємо невеликими шматочками, кладемо в чашу блендера і подрібнюємо.

Куряче філе нарізаємо середніми шматочками і точно також перемелюємо в блендері. Підготовлене м’ясо і цибулю додаємо до кабачків. Туди ж кладемо курячі жовтки, сіль, перець, майонез, гірчицю і все перемішуємо. Все добре перемішуємо і накриваємо харчовою плівкою. Прибираємо фарш в холодильник на 30 хвилин.

Присипаємо дошку борошном. За допомогою ложки беремо трохи фаршу і формуємо котлетки, перекладаємо їх на дошку. Потім зверху присипаємо борошном.

У сковороду наливаємо олію і нагріваємо. Кладемо на неї котлетки і обсмажуємо з двох боків до рум’яного стану. Потім перекладаємо на тарілку і подаємо до столу.

Не вдається скопіювати.