Святковий салат “Мозічус” за копійки

Смачний салат який виручає в будь-яке свято, а вже зовсім скоро начнуться свята, тому радимо Вам зберегти собі цей рецепт.

Необхідні продукти

  • 250 грам курячої печінки
  • 2 картоплини
  • 1 морква
  • 1 цибулина
  • 4 курячих яйця
  • 2 солоні огірки
  • рослинна олія
  • 250 грам майонезу

Починаємо приготування

Цибулю очищаємо і нарізаємо дрібними шматочками. Очищену моркву натираємо на тертці.

У сковороду наливаємо трохи олії і кладемо овочі. Тушкуємо їх до м’якого стану.

Курячу печінку відварюємо до готовності і остуджуємо.

На тарілку ставимо рознімне кільце (діаметр 18 см.) І збираємо салат.

Картоплю відварюємо, очищаємо і натираємо на тертці. Викладаємо її першим шаром на тарілку. Злегка солимо і змащуємо майонезом.

Курячу печінку нарізаємо дрібними шматочками і викладаємо другим шаром на салат. Її також присолюємо і промазуємо майонезом.

Потім викладаємо шар з охололи овочів, а на них – терті солоні огірки. Зверху робимо майонезну сіточку.

Яйця відварюємо круто, очищаємо від шкаралупи і відокремлюємо білки від жовтків. Натираємо підготовлені продукти окремо на грубій тертці.

Зверху на шар з огірків викладаємо білки і змащуємо їх майонезом. А потім викладаємо шар жовтків.

Готовий салат прибираємо в холодильник просочуватися на декілька годин, а потім прикрашаємо на свій смак і подаємо до столу.

Скоштувавши цей салат, друзі будуть просити у вас рецепт.