У мене про запас завжди є трохи сиру: покажу яку смакоту з ним готую
Цей рецепт просто знахідка, для тих, хто любить їсти смачно, але при цьому з максимальною користю для організму. Десерт мега сирний, легкий, але при цьому дає колосальну ситість, а також з мінімальною кількістю підсолоджувача (можна використовувати цукрозамінник). Виходить дуже смачно і готується швидко.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів
Необхідні продукти:
- 250 гр. знежиреного сиру
- 70 гр. вівсяних пластівців
- 3 яйця
- 2 ч.л. меду
Покроковий процес приготування:
Рецепт дуже легкий в приготуванні, змішати і збити. Тому можна включати духовку.
Для початку в блендері подрібнюю вівсяні пластівці. Я беру 70 грам традиційних пластівців, довгого варіння, щоб десерт вийшов ще більш корисним. Відставляю їх в сторону.
Далі 250 грам знежиреного сиру перекладаю в порожню чашу блендера. До нього ж додаю два середніх яйця.
Цей чізкейк я роблю максимально корисним, тому для солодкості додаю мед. Ви можете додати 1,5-2 ст.л цукру або скористатися цукрозамінником.
На виході виходить однорідна кремова консистенція.
Перебиті вівсяні пластівці змішую з одним яйцем і замішую вівсяне тісто.
Форму для запікання можна взяти будь-яку, але з роз’ємної форми легше витягувати готовий чізкейк. Я в своїй формі впевнена, її діаметр 12 см.
На дно форми можна вирізати і покласти коло з пергаменту.
Тістом з пластівців застеляю дно форми, немов розтягую його по дну.
У підготовлену основу викладаю сирну масу. Вона дуже ніжна, повітряна і навіть ще не випікаючи, чізкейк виглядає дуже апетитно.
Підготовлений чізкейк відправляю в духовку, яка вже розігріта до 180 ℃, на 40 хвилин.
Буду випікати на водяній бані, для того щоб верх чізкейку не підгорів і щоб згладити сильний жар духовки.
Готовий чізкейк залишаю в духовці на 30 хвилин з відкритими дверцятами. А як він охолоне, приберу на пару годин в холодильник.
Подивіться, який чізкейк вийшов високий і повітряний, немов сирна хмара на тарілці. Друзі, це не переддати як смачно і цим десертом хочеться насолоджуватися ще і ще.
Готуйте його із задоволенням і приємного апетиту.