У мене про запас завжди є трохи сиру: покажу яку смакоту з ним готую

Цей рецепт просто знахідка, для тих, хто любить їсти смачно, але при цьому з максимальною користю для організму. Десерт мега сирний, легкий, але при цьому дає колосальну ситість, а також з мінімальною кількістю підсолоджувача (можна використовувати цукрозамінник). Виходить дуже смачно і готується швидко.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів

Необхідні продукти:

  • 250 гр. знежиреного сиру
  • 70 гр. вівсяних пластівців
  • 3 яйця
  • 2 ч.л. меду

Покроковий процес приготування:

Рецепт дуже легкий в приготуванні, змішати і збити. Тому можна включати духовку.

Для початку в блендері подрібнюю вівсяні пластівці. Я беру 70 грам традиційних пластівців, довгого варіння, щоб десерт вийшов ще більш корисним. Відставляю їх в сторону.

У мене про запас завжди є трохи сиру: покажу яку смакоту з ним готую

Далі 250 грам знежиреного сиру перекладаю в порожню чашу блендера. До нього ж додаю два середніх яйця.

Цей чізкейк я роблю максимально корисним, тому для солодкості додаю мед. Ви можете додати 1,5-2 ст.л цукру або скористатися цукрозамінником.

У мене про запас завжди є трохи сиру: покажу яку смакоту з ним готую

На виході виходить однорідна кремова консистенція.

У мене про запас завжди є трохи сиру: покажу яку смакоту з ним готую

Перебиті вівсяні пластівці змішую з одним яйцем і замішую вівсяне тісто.

Форму для запікання можна взяти будь-яку, але з роз’ємної форми легше витягувати готовий чізкейк. Я в своїй формі впевнена, її діаметр 12 см.

На дно форми можна вирізати і покласти коло з пергаменту.

Тістом з пластівців застеляю дно форми, немов розтягую його по дну.

У мене про запас завжди є трохи сиру: покажу яку смакоту з ним готую

У підготовлену основу викладаю сирну масу. Вона дуже ніжна, повітряна і навіть ще не випікаючи, чізкейк виглядає дуже апетитно.

У мене про запас завжди є трохи сиру: покажу яку смакоту з ним готую

Підготовлений чізкейк відправляю в духовку, яка вже розігріта до 180 ℃, на 40 хвилин.

Буду випікати на водяній бані, для того щоб верх чізкейку не підгорів і щоб згладити сильний жар духовки.

У мене про запас завжди є трохи сиру: покажу яку смакоту з ним готую

Готовий чізкейк залишаю в духовці на 30 хвилин з відкритими дверцятами. А як він охолоне, приберу на пару годин в холодильник.

У мене про запас завжди є трохи сиру: покажу яку смакоту з ним готую

Подивіться, який чізкейк вийшов високий і повітряний, немов сирна хмара на тарілці. Друзі, це не переддати як смачно і цим десертом хочеться насолоджуватися ще і ще.

Готуйте його із задоволенням і приємного апетиту.