У мене в холодильнику завжди є сир. Показую яку смакоту до чаю я з нього готую

Всі мої родині обожнюють ці рогалики, тому готую їх досить часто. Тим більше, що це просто і швидко. Виходять рогалики нереально ніжними, повітряними і смачними. А вся справа в тому, що у мене є свої секрети їх приготування, якими я із задоволенням поділюся з вами.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Школа Життя

Інгредієнти, які потрібні будуть для приготування:

  • 250 г дрібнозернистого сухого сиру;
  • 100-150 г цукру;
  • Чверть чайн. л. соди;
  • 180 г масла вершкового;
  • 250 г просіяного борошна;
  • Одна дрібка солі.

Переходимо до процесу приготування:

Сир обов’язково вибирайте не перекислим, сухий і розсипчастий, в іншому випадку рогалики потечуть при випічці.

Найкраще заморозити сир, а після того, як він розморозився, гарненько віджати його від сироватки. Завдяки заморозці-розморозці сир стає розсипчастим.

У мене в холодильнику завжди є сир. Показую яку смакоту до чаю я з нього готую

У сир покладіть масло, додайте дрібку солі, всипте соду. Не додавайте багато соди, щоб випічка не опала.

Гарненько перемішайте, щоб вийшла однорідна маса.

Тепер всипте просіяне борошно і вимісіть тісто. Борошна потрібно додати стільки, щоб тісто вийшло м’яким і не прилипало до рук. Якщо ви додасте мало борошна, то під час випічки рогалики потечуть, якщо ж багато, то випічка не вийде такою ніжною і листковою.

У мене в холодильнику завжди є сир. Показую яку смакоту до чаю я з нього готую

Тісто складіть в пакет і помістіть в холодильну камеру мінімум на півгодини, а можна залишити на ніч.

Після розділіть тісто на три частини. Кожну розкачайте в коло, товщина якого буде не більше 2-3 мм. Я розкачую зазвичай до діаметра 28 см.

У мене в холодильнику завжди є сир. Показую яку смакоту до чаю я з нього готую

Посипте коло цукром. І розріжте коло на трикутники, приблизно 12-16 штук.

У мене в холодильнику завжди є сир. Показую яку смакоту до чаю я з нього готую

Кожен трикутник загорніть в рогалик.

У мене в холодильнику завжди є сир. Показую яку смакоту до чаю я з нього готую

Перекладіть рогалики на деко, який перед цим застеліть пекарним папером. Для краси можете обваляти рогалики в цукрі.

У мене в холодильнику завжди є сир. Показую яку смакоту до чаю я з нього готую

Духовку нагрійте до 180 ° і випікайте рогалики приблизно півгодини. Я включаю конвекцію і обидва тена. При випіканні рогалики сильно збільшуються в обсязі.

У мене в холодильнику завжди є сир. Показую яку смакоту до чаю я з нього готую

У процесі випічки духовку відкривати не можна.

Виходить дуже смачно і ароматно.

У мене в холодильнику завжди є сир. Показую яку смакоту до чаю я з нього готую
У мене в холодильнику завжди є сир. Показую яку смакоту до чаю я з нього готую