Вафельний торт з куркою: відмінна страва на закуску
Представляємо вам рецепт закусочного торта. Готується він буде на основі вафельних коржів. Виходить ніжним, соковитим і неймовірно смачним.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів
Необхідні продукти:
- 800 грам курячого філе
- 150 грам цибулі
- 150 г моркви
- пів чайної ложки каррі
- 1,5 чайні ложки солі
- пів чайної ложки чорного перцю
- пів пучка петрушки
- 3 курячих яйця
- 4 вафельних коржа
- 5 столових ложок сметани
- 100 грам сиру «Моцарелла»
Покроковий процес приготування:
Куряче філе нарізаємо великими шматочками і кладемо в чашу блендера.
Цибулю чистимо і нарізаємо великими шматочками, додаємо до м’яса. Туди ж кладемо нарізану великими шматочками моркву і перемелює до однорідної маси.
В отриману суміш додаємо сіль, перець, карі, подрібнену петрушку, курячі яйця (2 шт.) і перемішуємо до однорідної маси.
У сметану додаємо куряче яйце, збиваємо вінчиком.
Беремо роз’ємну форму для випічки, кладемо один вафельний корж, зверху трохи начинки, потім корж і знову начинку. На останній корж виливаємо сметанну заливку і ставимо все в духовку, розігріту до 180 градусів. Випікаємо протягом 30 хвилин.
Через відведений час торт дістаємо, присипаємо подрібненим сиром і знову ставимо в духовку. Запікаємо ще 10 хвилин, а потім дістаємо, виймаємо з форми і подаємо до столу.