Загортаю фарш в лаваш і отримую смачний перекус або навіть вечерю

Якщо Ви любите лаваш і все, що з ним пов’язано, то приготуйте обов’язково страву за цим рецептом!

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Школа Життя

Складові:

  • Лаваш – 2 шт.
  • Будь-який фарш – 300 гр.
  • Червоний солодкий перець – 1 шт.
  • Ріпчаста цибуля – 1 шт.
  • Помідори – 3 шт. (Томатний соус -100 мл).
  • Сир – 100 гр.
  • Сметана – 2 ст. ложки.
  • Сіль, цукор і спеції – за смаком.

Покроковий рецепт:

1. На добре розігріту сковорідку вливаємо олію і відправляємо фарш. Солимо, перчимо до смаку і обсмажуємо до готовності. Готовий фарш перекладаємо в окрему тарілку.

2. Ріпчасту цибулю дрібно нарізаємо. У цю ж сковорідку, де обсмажували фарш, вливаємо трохи соняшникової олії і викладаємо цибулю.

3. Болгарський перець дрібно нарізаємо і відправляємо до цибулі.

4. Два помідора подрібнити в блендері до стану пюре або використовувати вже готовий томатний соус. Відправляємо в сковорідку, солимо, додаємо трохи цукру і італійські трави. Перемішуємо і тушкуємо ще 5 хвилин.

5. У сковорідку до овочів відправляємо фарш і тушкуємо разом ще 5 хвилин.

6. Сир натираємо на дрібній тертці.

7. Лаваш нарізаємо на квадрати. В серединку кладемо трохи сиру, зверху фарш з овочами і звертаємо в конвертик.

Загортаю фарш в лаваш і отримую смачний перекус або навіть вечерю

8. Форму для запікання змащуємо соняшниковою олією і викладаємо конвертики з начинкою. Кожен конвертик змащуємо сметаною і посипаємо сиром.

9. Відправляємо в розігріту духовку до 180 градусів на 15 хвилин.

Загортаю фарш в лаваш і отримую смачний перекус або навіть вечерю

Конвертики з лаваша виходять дуже смачними з соковитою начинкою. А подати їх можна як самостійну страву! Це один з улюблених моїх рецептів! Спробуйте приготувати, не пошкодуєте!