Вафельний торт з куркою: відмінна страва на закуску

Представляємо вам рецепт закусочного торта. Готується він буде на основі вафельних коржів. Виходить ніжним, соковитим і неймовірно смачним.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів

Необхідні продукти:

  • 800 грам курячого філе
  • 150 грам цибулі
  • 150 г моркви
  • пів чайної ложки каррі
  • 1,5 чайні ложки солі
  • пів чайної ложки чорного перцю
  • пів пучка петрушки
  • 3 курячих яйця
  • 4 вафельних коржа
  • 5 столових ложок сметани
  • 100 грам сиру «Моцарелла»

Покроковий процес приготування:

Куряче філе нарізаємо великими шматочками і кладемо в чашу блендера.

Цибулю чистимо і нарізаємо великими шматочками, додаємо до м’яса. Туди ж кладемо нарізану великими шматочками моркву і перемелює до однорідної маси.

В отриману суміш додаємо сіль, перець, карі, подрібнену петрушку, курячі яйця (2 шт.) і перемішуємо до однорідної маси.

У сметану додаємо куряче яйце, збиваємо вінчиком.

Беремо роз’ємну форму для випічки, кладемо один вафельний корж, зверху трохи начинки, потім корж і знову начинку. На останній корж виливаємо сметанну заливку і ставимо все в духовку, розігріту до 180 градусів. Випікаємо протягом 30 хвилин.

Через відведений час торт дістаємо, присипаємо подрібненим сиром і знову ставимо в духовку. Запікаємо ще 10 хвилин, а потім дістаємо, виймаємо з форми і подаємо до столу.