Як приготувати найсмачнішу пшоняну кашу. Ідеальний сніданок

Любі друзі! Сьогодні я вам покажу як приготувати дуже смачний і корисний сніданок. Можливо, це буде самий смачний сніданок, який ви їли.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів

Необхідні продукти:

  • Пшоняні пластівці
  • Масло вершкове – 1 ст. ложка
  • Яйця – 2 шт
  • Твердий сир
  • Паприка
  • Сир моцарела
  • Вершки 23%
  • Сіль за смаком
  • Цукор – за смаком
  • Оцет
  • Сіль

Як приготувати пшоняну кашу

Для початку розіб’ємо яйце в ситечко, щоб з білка стекла вода і в процесі варіння не утворювалося велика кількість “білих хмар”. У киплячу воду наливаємо невелику кількість оцту і злегка присолюємо. Виставляємо мінімальний вогонь і розмішуємо воду, утворюючи воронку. У центр воронки відправляємо яйце, чекаємо три хвилини і перекладаємо яйце в холодну воду, для того, щоб зупинити процес варіння. Остигле яйце витягуємо ситечком з води і перекладаємо в тарілку.

У каструлю насипаємо пластівці пшенки, додаємо сіль, цукор, вершки і фільтровану воду. Каструлю відправляємо на плиту, ретельно перемішуємо і, в міру бажаної густоти додаємо в кашу воду. Пару хвилин кип’ятимо і знімаємо каструлю з плити. За смаком кашу доводимо сіллю, цукром і відправляємо в каструлю столову ложку вершкового масла.

Приступимо до сервіровки. На невеликі кубики нарізаємо сир моцарелла і викладаємо частину сиру на дно тарілки. Гарячою кашею накриваємо сир. Таку дію повторюємо два рази. На кашу викладаємо яйця пашот, зверху яйця посипаємо дрібно натертим сиром. Страву прикрашаємо паприкою, сіллю, подаємо на стіл і насолоджуємося смачним корисним і поживним сніданком.

Готуйте з нами і тіште смачною їжею себе і своїх близьких. Приємного вам апетиту!