Як приготувати натуральний домашній мандариновий рахат-лукум
Солодкі кубики зовсім не обов’язково купувати в магазині: приготувати лукум вдома не складе великих труднощів!
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Водобайка
ІНГРЕДІЄНТИ
- 400 мл свіжо вичавленого мандаринового соку
- 3 ст. л . цукру
- 3 ст. л. крохмалю
- 1 ст. л. вершкового масла
- кокосова стружка для прикраси
ПРИГОТУВАННЯ
Вичави 400 мл соку з мандаринів, видали кісточки і м’якоть.
Перелий сік в каструлю, додай крохмаль, поклади цукор і ретельно розмішати інгредієнти віночком, щоб не було грудочок.
Постав каструлю на вогонь і дочекайся закипання суміші, постійно помішуючи її. Зменш вогонь і вари суміш до консистенції джему середньої густини.
Зніми суміш з вогню, додай столову ложку з гіркою вершкового масла і гарненько збий вінчиком.
Форми для лукума змасти вершковим маслом, а потім наповни гарячою мандариновою масою.
Відправ суміш в холодильник до повного застигання, краще на ніч.
Акуратно витягни рахат-лукум з формочок, наріж на порційні шматочки і обваляй в кокосовій стружці.
Домашній рахат-лукум без консервантів і барвників готовий!