За порадою бабусі я часто готую капустяний пиріг «Швидкий» на сковороді

Багато хто любить пироги з капустою, але возитися з тістом хоче не кожен. Приготувати таку страву можна на сковороді, а замішувати тісто не доведеться. Цей простий рецепт дала мені моя бабуся. Вона часто готувала його, коли я була маленька.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Лебедине гніздо

Інгредієнти, необхідні для приготування

  • 350-400 грамів капусти;
  • 1-2 картоплини;
  • 2 яйця;
  • 2-3 чайні ложки сметани;
  • 2-3 столові ложки борошна;
  • сіль перець;
  • будь-яка зелень.

Процес приготування

Картоплю треба натерти на тертці і віджати, щоб позбавитися від зайвої рідини.

Шаткуємо капусту. Якщо вона стара, потрібно залити її кип’ятком, а потім, через кілька хвилин, злити рідину.

Перемішуємо капусту і картоплю. Додаємо сіль, перець, подрібнену зелень. Туди ж відправляємо яйця і сметану, все ретельно перемішуємо. Далі потрібно насипати борошно і знову перемішати.

На сковороду наливаємо олію і ставимо її на вогонь. Коли вона нагріється, викладаємо в неї капустяно-картопляну масу і розрівнюємо. Накриваємо кришкою.

За порадою бабусі я часто готую капустяний пиріг «Швидкий» на сковороді

Пиріг потрібно обсмажити з двох сторін на протязі 15 хвилин кожна. Вогонь при цьому повинен бути слабким. Подавати можна зі сметаною або часниковим соусом.

За порадою бабусі я часто готую капустяний пиріг «Швидкий» на сковороді