Кабачки, як грузді солоні! Таких кабачків ви точно не їли

Це дуже смачно! Обов’язково зробіть! З молодою картоплею ця страва буде по-особливому смачною.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Вподобайка

Для рецепта необхідно взяти:

  • 2 кабачка;
  • 1 морква середня;
  • 3-4 зуб. часнику;
  • 4 ст. ложки з гіркою подрібненого кропу;
  • соняшникова олія для смаження.

Метод приготування кабачків

Ріжемо кабачки тоненькими кільцями. Часник дрібно порізати і натерти моркву на грубій терці. Солимо і перемішуємо.

Смажимо кабачки в сотейнику на олії. Сильно жарити не потрібно.

Викладаємо обсмажені кабачки на паперову серветку, щоб вони охололи.

ПОРАДА: щоб кабачки не розвалювалися, смажте їх на сильному вогні.

Перекладіть кабачки шарами в глибокий посуд, між кожним шаром розстеліть шар начинки з моркви і часнику. Повинно вийти не менше семи шарів. Верхній шар повинен бути морквяним. Посипаємо зверху кропом.

Накриваємо тарілочкою і ставимо прес. Залишаємо на столі 4 години.

Потім прибираємо в холодильник на 1 добу кабачки для маринування.

Рідини буде багато, можна спробувати на смак і вирішити для себе додавати ще солі чи ні. Якщо треба буде досолити, розведіть трохи солі в цій рідині і знову залийте кабачки.

Не вдається скопіювати.