Соковиті пісні котлети з капусти. Виходять дуже смачні та гарно тримають форму.
У багатьох господинь виникає питання, що приготувати під час Великого посту.
Пропонуємо приготувати дуже смачні та соковиті пісні котлети з капусти. Котлети за цим рецептом виходять дуже пікантні та гарно тримають свою форму.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами bbcccnn.org
Вам знадобиться:
Манна крупа – 1 склянка;
Капуста – 1 шт.;
Цибуля – 1 шт.;
Морква – 1 шт.;
Спеції;
Кріп зелений;
Борошно пшеничне;
Олія рафінована.
Спосіб приготування:
Для початку необхідно відварити капусту. Розріжте качан на 4 частини, покладіть в каструлю та залийте водою. Після закипання, необхідно проварити капусту 10 хвилин.
Почистите моркву та розріжте на 4 частини.
Цибулю почистите та розріжте навпіл.
Після того, як капуста буде готова, необхідно перекласти її в блендер, додати моркву, цибулю та кріп. Подрібніть всі інгредієнти до однорідної суміші.
До суміші додайте спеції та манну крупу. Залишіть суміш на 15 хвилин.
Після необхідно сформувати котлети.
Обваляйте їх у борошні та обсмажте на пательні з додаванням олії. Смажити з кожного боку приблизно по три хвилини. За бажанням можете накрити кришкою, так вони стануть більш соковиті.
Накривайте стіл та скоріше кличте всю сім’ю. Ваші родичі та близькі залишаться задоволеними!
Смачного!