За лічені хвилини смакота на столі! Кабачки з намазуванням

Навіть найпростіші кабачки можна подати з таким смачним соусом, що виходить розкішна святкова страва. Відмінне доповнення до м’ясних закусок і салатів зі свіжих овочів.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • кабачки, 1 шт;
  • борошно, 1 ст.л;
  • сметана, 2 ст.л;
  • гірчиця за смаком, 0.5 ч.л;
  • часник, 2 зубчики;
  • спеції, сіль, перець;
  • кріп.

Процес приготування

Кабачок промиваємо і ріжемо кружечками.

Посипаємо спеціями, паприкою, борошном і обсмажуємо на олії.

Викладаємо на паперові серветки, щоб прибрати надлишки олії.

Сметану змішуємо з тертим часником, дрібно різаним кропом і гірчицею.

Порада: в соус крім кропу додають будь-яку зелень, навіть зелену цибулю.

Кожен кружечок кабачка змащуємо соусом і викладаємо на тарілку.

Багато хто робить соус на натуральному йогурті або майонезі з високим відсотком жирності, виходить смачно. Можна посипати кабачки з соусом обсмаженим кунжутом.